Erbjudande från E.ON

Vi på E.ON erbjuder morgondagens energilösningar redan idag. Men det är inte alltid självklart vad som passar just ditt företag bäst. Vi hjälper dig därför gärna på vägen. Läs om våra olika produkter och hur du kommer i kontakt med oss nedan.

Spara pengar

Just nu kan du välja mellan Fastpris 1 år, Fastpris 2 år, Fastpris 3 år eller Rörligt pris Tidsbundet 1 år. Kampanjavtalet kan endast tecknas via telefonkontakt och erbjudandet gäller enbart kunder med en förbrukning under 500 000 kWh per år. Om du har ett elavtal med annan elleverantör idag och det går ut inom 6 månader, kan du teckna avtal hos E.ON.

Förmånligt kampanjerbjudande

Elpriserna påverkas av tillgång och efterfrågan och ändras därför ständigt. Dessutom varierar elpriset beroende på var i Sverige du bor.

För att du ska få ett både aktuellt och förmånligt elpris ber vi dig ringa 0771-22 99 00 (helgfri måndag till fredag kl 08:00-18:00). Vi kan erbjuda dig både fast och rörligt pris. Du kan välja mellan olika avtalslängder och vi hjälper dig självklart med att hitta det avtal som passar just ditt företag bäst.

Fast pris

Det är lika enkelt som smart. Du binder företagets elpris för ett, två eller tre år framåt. Sedan kan du koppla av. Du vet vilket pris företaget betalar för el, sommar som vinter, höst som vår. En risk är förstås att elpriset sjunker, så försök binda priset vid rätt tillfälle. Är företaget vän av trygghet och har möjligheten att långsiktigt planera och budgetera företagets elkostnad är fast pris ett självklart val.

Rörligt pris tidsbundet 1 år

Tid på året, regn och nivå i vattenmagasinen, vinterkyla, snömängd, vårflod och andra väderförhållanden inverkar. Rörligt pris är sannolikt det lägsta på längre sikt, bara du är beredd på att det kan bli prisvariationer. 

Det rörliga priset sätts i efterskott och beräknas med utgångspunkt från månadens spotprisnoteringar från den nordiska elbörsen Nordpool. 

Avtalsvillkor